Нокаут UNPLUGGED Антички театар во Охрид

Антички театар Охрид, Охрид

20:00

27 Jul

Нокаут UNPLUGGED Антички театар во Охрид

Event details

Date (start) 27-07-2024
City Охрид
Time (start) 20:00

Event map

Нокаут UNPLUGGED Антички театар во Охрид

Кога еднаш ќе настапиш на Антички театар во Охрид, посакуваш повторно и повторно да се вратиш на таа магична сцена.

Ова лето Нокаут се враќаат со специјалниот гостин на вечерта Дарко Гелев-Брејк.

27 јули, Нокаут и Брејк акустично на Антички театар во Охрид. Билетите преку мрежата на МкТикетс од 11-ти Јуни.

Концертот е во организација на Сцена продукција🇲🇰

Tickets

  • Билет

    Buy tickets

    27-07-2024 Price: 900-1200ден.

Tickets shops

СКОПЈЕ

ЛитератураМК East Gate Mall
ЛитератураМК Skopje City Mall
ЛитератураМК Улица Македонија
ЛитератураМК ТЦ Буњаковец
Туристичка агенција ЈК Травел ТЦ Бисер
Бензиска пумпа Макпетрол Влае
Бензиска пумпа Макпетрол Козле
Бензиска пумпа Макпетрол Илинденска

ТЕТОВО

ТОБАКО МОНАКО – ул. Илинденска 176
ГРАНД ТОБАКО – Ул. 29 Ноември бр.107 лок бр.2

ГОСТИВАР

Тобако Вона Пет ул. Живко Брајковски 15

ОХРИД

Туристичкаа агенција Вис Пој Бул. Македонски Просветители бр.1

ПРИЛЕП

T.A. БРАН – Пере Тошев 75

БИТОЛА

ЛитератураМК Широк Сокак 40
TOBACCO BROTHERS – Широк Сокак

КУМАНОВО

Тобако Агора ТЦ Гарнизон T.Ц. Гарнизон

ВЕЛЕС

УНИСОН – Благој Ѓорев 9

РАДОВИШ

HALKIDIKI TRAVEL- Партизанска бр. 43

СТРУМИЦА

LITERATURA.MK – Благој Јанков Мучето бр. 4
ТА САФАРИ – ул. Благој Јанков Мучето бр. 2

ШТИП

City Point Tobacco 1 Кирил и Методиј бр. 20