Нокаут и Брејк

Македонска Филхармонија, Скопје

20:00

10 Nov

Нокаут и Брејк

Event details

Date (start) 10-11-2023
City Скопје
Time (start) 20:00

Event map

Нокаут и Брејк

*Нокаут и Брејк ја носат својата акустична магија во Македонската Филхармонија.**

Поканети сте на уште еден анплагд концерт кој ќе биде снимен во живо за ново концертно аудио и видео издание.

Специјален гостин на вечерта ќе биде Дарко Гелев Брејк, кој после подолго време ќе испее дел од своите хитови во живо заедно со момците од Нокаут.

Во организција на продукција”Сцена”

Се гледаме и слушаме акустично на 10 ноември, во 20:00 часот, во Македонска Филхармонија.

Tickets

  • Билет

    Buy tickets

    10-11-2023 Price: 1000-1500ден.

Tickets shops

СКОПЈЕ

ЛитератураМК East Gate Mall
ЛитератураМК Skopje City Mall
ЛитератураМК Улица Македонија
ЛитератураМК ТЦ Буњаковец
Туристичка агенција ЈК Травел ТЦ Бисер
Бензиска пумпа Макпетрол Влае
Бензиска пумпа Макпетрол Козле
Бензиска пумпа Макпетрол Илинденска

ТЕТОВО

ТОБАКО МОНАКО – ул. Илинденска 176
ГРАНД ТОБАКО – Ул. 29 Ноември бр.107 лок бр.2

ГОСТИВАР

Тобако Вона Пет ул. Живко Брајковски 15

ОХРИД

Туристичкаа агенција Вис Пој Бул. Македонски Просветители бр.1

ПРИЛЕП

T.A. БРАН – Пере Тошев 75

БИТОЛА

ЛитератураМК Широк Сокак 40
TOBACCO BROTHERS – Широк Сокак

КУМАНОВО

Тобако Агора ТЦ Гарнизон T.Ц. Гарнизон

ВЕЛЕС

УНИСОН – Благој Ѓорев 9

РАДОВИШ

HALKIDIKI TRAVEL- Партизанска бр. 43

СТРУМИЦА

LITERATURA.MK – Благој Јанков Мучето бр. 4
ТА САФАРИ – ул. Благој Јанков Мучето бр. 2

ШТИП

City Point Tobacco 1 Кирил и Методиј бр. 20