Голем концерт на Next Time

Спортски центар „Јане Сандански”, Скопје

20:30

17 Dec

Голем концерт на Next Time

Event details

Date (start) 17-12-2022
City Скопје
Time (start) 20:30

Event map

Голем концерт на Next Time

Почитувани,

Со гордост ви најавуваме

Голем концерт на групата која ја одбележа последната деценија на Македонското музичко небо. Македонскиот бренд Next Time на 17-ти декември со почеток во 20:00h часот во Спортски центар Јане Сандаски во Скопје, ќе оддржат концерт за паметење претставувајќи го нивниот последен албум “Мајка“.

Специјален гостин на настанот неповторливиот Лозано.

Next Time 17-ти Декември, спортски центар Јане Сандански.

Концерт од срце за Македонија

Tickets

  • Билет

    Buy tickets

    17-12-2022 Price: 600-1000ден.

Tickets shops

СКОПЈЕ

ЛитератураМК East Gate Mall
ЛитератураМК Skopje City Mall
ЛитератураМК Улица Македонија
ЛитератураМК ТЦ Буњаковец
Туристичка агенција ЈК Травел ТЦ Бисер
Бензиска пумпа Макпетрол Влае
Бензиска пумпа Макпетрол Козле
Бензиска пумпа Макпетрол Илинденска

ТЕТОВО

ТОБАКО МОНАКО – ул. Илинденска 176
ГРАНД ТОБАКО – Ул. 29 Ноември бр.107 лок бр.2

ГОСТИВАР

Тобако Вона Пет ул. Живко Брајковски 15

ОХРИД

Туристичкаа агенција Вис Пој Бул. Македонски Просветители бр.1

ПРИЛЕП

T.A. БРАН – Пере Тошев 75

БИТОЛА

ЛитератураМК Широк Сокак 40
TOBACCO BROTHERS – Широк Сокак

КУМАНОВО

Тобако Агора ТЦ Гарнизон T.Ц. Гарнизон

ВЕЛЕС

УНИСОН – Благој Ѓорев 9

РАДОВИШ

HALKIDIKI TRAVEL- Партизанска бр. 43

СТРУМИЦА

LITERATURA.MK – Благој Јанков Мучето бр. 4
ТА САФАРИ – ул. Благој Јанков Мучето бр. 2

ШТИП

City Point Tobacco 1 Кирил и Методиј бр. 20