Сезонски билети КК МЗТ СКОПЈЕ АЕРОДРОМ

Спортски центар „Јане Сандански”, Скопје

21:00

10 Oct

Сезонски билети КК МЗТ СКОПЈЕ АЕРОДРОМ

Event details

Date (start) 10-10-2022
City Скопје
Time (start) 21:00

Event map

Сезонски билети КК МЗТ СКОПЈЕ АЕРОДРОМ

Започнува продажбата на сезонските билети за сите домашни натпревари од сезоната 2022/23. Во следниот период ‘e може да си обезбедите ваше посебно место во салата „Јане Сандански“, кое ќе ви биде загарантирано на најмалку 13 средби во АБА-лигата и 15-тина во домашното првенство.

Во продажба се пуштени места во делот од трибината А3 и А6 по цена од 2.500 денари, како и во Блок 6 и Блок 14 по цена од 2.000 денари.

Tickets

  • Билети

    Buy tickets

    сезонки, Price: 2000-2500ден.

Tickets shops

СКОПЈЕ

LITERATURA.MK – EAST GATE MALL
LITERATURA.MK – VERO JUMBO
LITERATURA.MK – ГТЦ ПРИЗЕМЈЕ
LITERATURA.MK – Ул. Македонија
LITERATURA.MK – RAMSTORE MALL
LITERATURA.MK – ТЦ БУЊАКОВЕЦ
LITERATURA.MK – SKOPJE CITY MALL
ЈУГОТОН – ГТЦ 1 кат

ВЕЛЕС

УНИСОН – Благој Ѓорев 9

РАДОВИШ

HALKIDIKI TRAVEL- Партизанска бр. 43

ПРИЛЕП

T.A. БРАН – Пере Тошев 75

СТРУМИЦА

ТА САФАРИ – ул. Благој Јанков Мучето бр. 2
LITERATURA.MK – Благој Јанков Мучето бр. 4

КУМАНОВО

Кафе Бар АГОРА – T.Ц. Гарнизон

МАКЕДОНСКА КАМЕНИЦА

CLIFF OF MOHER PUB – Маршал Тито

БИТОЛА

TOBACCO BROTHERS – Широк Сокак
LITERATURA.MK 2 – Широк Сокак 40

ГОСТИВАР

TOBACCO BNB – ул ЈНА бр.1
ВОНА ПЕТ – ул. Живко Брајковски 15

ТЕТОВО

ГРАНД ТОБАКО – Ул. 29 Ноември бр.107 лок бр.2
ТОБАКО МОНАКО – ул. Илинденска 176

ОХРИД

TA ВИС ПОЈ – Бул. Македонски Просветители бр.1

ПРИШТИНА

RAVE TRAVEL – PRISTINA – Fehmi Agani Street 20
rave-travel.com