ИЛУЗИУМ – МУЗЕЈ НА ИЛУЗИИ

Музеј на илузии, Скопје

01 - 31 Jan

ИЛУЗИУМ – МУЗЕЈ НА ИЛУЗИИ

Детали за настанот

Датум (старт) 01-01-2020
Датум (крај) 31-01-2020
Локација Музеј на илузии
Град Скопје
Почеток

Мапа на настанот

ИЛУЗИУМ – МУЗЕЈ НА ИЛУЗИИ

Онлајн ваучерите важат до крај на месецот во кој ќе бидат купени.

Испечатете го ваучерот и приложете го во Музејот на илузии

3 типа на билети:

  • Билети за возрасни: 300 денари
  • Билети за деца (5-18год): 200 денари
  • Билети за двајца возрасни и две деца: 700 денари

Работно време на музејот:

Понеделник до Петок 08:00 – 20:00

Сабота и Недела 09:00 – 20:00

Локација: ул. Максим Горки 10, 1000 Скопје

Билети