МЕЃУ СРЦЕТО И УМОТ

Македонска Филхармонија, Скопје

20:00

14 Nov

МЕЃУ СРЦЕТО И УМОТ

Event details

Date (start) 14-11-2019
City Скопје
Time (start) 20:00

Event map

МЕЃУ СРЦЕТО И УМОТ

Редовна програма / Концертна сала

Диригент: МИХАЛ НЕСТЕРОВИЧ

Солист: ВАДИМ ГЛУЗМАН (ВИОЛИНА)

Ф. Менделсон: Концерт за виолина и оркестар

С. Прокофјев: Симфонија бр. 5

Tickets

  • Стандарден билет

    Buy tickets

    14-11-2019 Price: 400-500ден.