Морски бранови

Македонска Филхармонија, Скопје

20:00

06 Dec

Морски бранови

Event details

Date (start) 06-12-2018
City Скопје
Time (start) 20:00

Event map

Редовна програма / концертна сала

Солист: ВАДИМ РЕПИН
Програма:
М. Мусоргски: „Ноќ на пустата планина“
С. Прокофјев: Концерт за виолина и оркестар бр.2
В. Калиников: Симфонија бр. 1*
*премиерна изведба во Македонија

Tickets

  • Стандарден билет

    Buy tickets

    Партер, 06-12-2018 Price: 300-400ден.