Македонија – Шпанија FIBA BASKETBALL WORLD CUP, Men’s European qualifiers

Спортски центар „Јане Сандански”, Скопје

19:30

26 Nov

Македонија – Шпанија FIBA BASKETBALL WORLD CUP, Men’s  European qualifiers

Event details

Date (start) 26-11-2021
City Скопје
Time (start) 19:30

Event map

Македонија – Шпанија FIBA BASKETBALL WORLD CUP, Men’s European qualifiers

Спектаклот е загарантиран!

За прв пат во својата историја, македонската сениорска машка репрезентација пред себе ќе го има актуелниот светски шампион.

На 26. ноември, во СЦ „Јане Сандански“, од 19.30 часот, Македонија ја пречекува Шпанија, во првото коло од квалификациите за Светскиот Куп 2023.

Продажбата ќе се одвива онлајн и на следните продажни места:
Скопје:
ЛитератураМК Super Store – City Mall
ЛитератураМК – Буњаковец
ЛитератураМК – Веро Центар
ЛитератураМК – улица Македонија
ЛитератураМК – ГТЦ приземје
ЛитератураМК – Ramstore Mall
Макпетрол – Козле
Макпетрол – Порта Влае
Макпетрол – Илиндеска
Југотон – ГТЦ 1
Велес: Унисон
Прилеп: ТА Бран
Куманово: Тобако Агора
Тетово: Гранд Тобако, Тобако Монако
Гостивар: Тобако Вона Пет
Охрид: ТА Вис Пој
Битола: ЛитератураМК
Струмица: ТА Сафари

Tickets