МФДТ „ИГОР МАЏИРОВ“ 2023

Театар за деца и младинци, Скопје

27 - 30 Sep

МФДТ „ИГОР МАЏИРОВ“ 2023

Event details

Date (start) 27-09-2023
Date (end) 30-09-2023
City Скопје
Time (start)

Event map

МФДТ „ИГОР МАЏИРОВ“ 2023

Интернационален фестивал на детски театари

„Игор Маџиров“

Tickets

 • ОТВОРАЊЕ НА ФЕСТИВАЛОТ - Роња, ќерката на ограбувачот 19:00 ч.

  Buy tickets

  27-09-2023 Price: 200ден.

 • ШУМАТА ОД ПЕСНИ - „Кускус“ институт, Арт продукција ЉУБЉАНА, РЕПУБЛИКА СЛОВЕНИЈА 11:00 ч.

  Buy tickets

  28-09-2023 Price: 200ден.

 • БРЕМЕНСКИТЕ ГРАДСКИ МУЗИКАНТИ - ТЕАТАР „БАБЕЦ“ БИТОЛА, С. МАКЕДОНИЈА 17:00 ч.

  Buy tickets

  28-09-2023 Price: 200ден.

 • ОВА СУМ ЈАС - ТЕАТАР „ПОКО ЛОКО“ ЗАГРЕБ, РЕПУБЛИКА ХРВАТСКА 19:30 ч.

  Buy tickets

  28-09-2023 Price: 200ден.

 • МОМЧЕТО СО КУФЕРОТ - МАЛ ТЕАТАР „Душко Радовиќ“, БЕЛГРАД, РЕПУБЛИКА СРБИЈА 11:00 ч. Театар Комедија

  Buy tickets

  28-09-2023 Price: 200ден.

 • ПИНОКИО И ЦРВЕНКАПА ВО ПОТРАГА ПО АЛАДИНОВАТА ЛАМБА 17:00 ч. Албански театар за деца и младинци

  Buy tickets

  29-09-2023 Price: 200ден.

 • СРЕЌНА КУЌИЧКА - ГРАДСКИ КУКЛЕН ТЕАТАР РИЈЕКА, РЕПУБЛИКА ХРВАТСКА 19:30 ч.

  Buy tickets

  29-09-2023 Price: 200ден.

 • ГРЕШКА 404 - ТЕАТАР „АНГЕЛЕС ДЕ ТРАПО“ МАЛАГА, КРАЛСТВОТО ШПАНИЈА 19:30 ч.

  Buy tickets

  30-09-2023 Price: 200ден.