Martha High and the Soul Cookers

Epicentar Summer Club, Скопје

21:00 00:00

25 Jun

Martha High and the Soul Cookers

Детали за настанот

Датум (старт) 25-06-2019
Локација Epicentar Summer Club
Град Скопје
Почеток 21:00
Крај 00:00

Мапа на настанот

Martha High and the Soul Cookers

Божицата на соул музиката, Марта Хај, ви го ожувува и носи фанк звукот заедно со нејзиниот бенд Д Соул Кукерс!

Таа е единствениот женски вокал кој цели 30 години го придружувала Кумот на фанк музиката Џејмс Браун, настапувајќи со него на сите светски турнеи како водечки вокал на Масео Паркер бендот.

Од Старата Школа во Новата школа, Марта Хај и Д Соул Кукерс ќе ве внесат во авантурата и наследството на џез, соул, фанк и блуз музиката!

Концертот ке се одржи во Epicentar – парк на датум 25.06.2019 со почеток од 9 часот.
Билетите се продаваат по цена од 500 денари и 700 денари на врата.

Билети

Продажни места

allm