Магична виолина @ Македонска филхармонија

Македонска Филхармонија, Скопје

20:00

12 Dec

Магична виолина @ Македонска филхармонија

Детали за настанот

Датум (старт) 12-12-2018
Град Скопје
Почеток 20:00

Мапа на настанот

Редовна програма / концертна сала

Солист: ВАДИМ РЕПИН
Програма:
М. Мусоргски: „Ноќ на пустата планина“
С. Прокофјев: Концерт за виолина и оркестар бр.2
В. Калиников: Симфонија бр. 1*
*премиерна изведба во Македонија

Билети

  • Стандарден билет

    Купи билети

    Партер, 12-12-2018 Цена: 500-600ден.