Магична виолина @ Македонска филхармонија

Македонска Филхармонија, Скопје

20:00

12 Dec

Магична виолина @ Македонска филхармонија

Event details

Date (start) 12-12-2018
City Скопје
Time (start) 20:00

Event map

Магична виолина @ Македонска филхармонија

Солист: ВАДИМ РЕПИН
Програма:
М. Мусоргски: „Ноќ на пустата планина“
С. Прокофјев: Концерт за виолина и оркестар бр.2
В. Калиников: Симфонија бр. 1*
*премиерна изведба во Македонија

Tickets

  • Стандарден билет

    Buy tickets

    Партер, 12-12-2018 Price: 500-600ден.