Lovefest 2020

Park Jezero, Vrnjacka Banja

12:00 22:00

06 - 08 Aug

Lovefest 2020

Детали за настанот

Датум (старт) 06-08-2020
Датум (крај) 08-08-2020
Локација Park Jezero
Град Vrnjacka Banja
Почеток 12:00
Крај 22:00

Билети

Мапа на настанот