Lovefest 2022 REFRESH

Park Jezero, Vrnjacka Banja

04 - 06 Aug

Lovefest 2022 REFRESH

Event details

Date (start) 04-08-2022
Date (end) 06-08-2022
Location Park Jezero
City Vrnjacka Banja
Time (start)

Event map

Lovefest 2022 REFRESH

КЛИКНИ РЕФРЕШ !!!

 

Од 4ти до 6ти август во Врњачка Бања пристигнуваат многу легенди на светската електронска музила, меѓу кои и Marco Carola, Joseph Capriati, Jamie Jones, Kolsh, Rodhad, Folamour, Dannu Tenaglia и повеќе од 100 други изведувачи .

Lovefest прославува 15 години од своето постоење.

Оваа година е посебна и по тоа што фестивалот ќе прослави 15 години од креирањето најквалитетни забави, како и бројни други програми и проекти.

Повеќе информации

Tickets

 • LOVEFEST 2022 - REGULAR TICKET

  Buy tickets

  Price: 2980ден.

 • LOVEFEST 2022 - VIP TICKET

  Buy tickets

  Price: 5830ден.

 • LOVEFEST 2022 - 3 + 1 GRATIS

  Buy tickets

  Price: 2980ден.

 • LOVE FEST 2022 - DAY 1

  Buy tickets

  04-08-2022 Price: 1240ден.

 • LOVEFEST 2022 - DAY 2

  Buy tickets

  05-08-2022 Price: 1240ден.

 • LOVEFEST 2022 - DAY 3

  Buy tickets

  06-08-2022 Price: 1370ден.

 • LOVEFEST 2022 - DAY 1 VIP

  Buy tickets

  04-08-2022 Price: 2170ден.

 • LOVEFEST 2022 - DAY 2 VIP

  Buy tickets

  05-08-2022 Price: 2170ден.

 • LOVEFEST 2022 - DAY 3 VIP

  Buy tickets

  06-08-2022 Price: 2480ден.

 • LOVEFEST 2022 - STAGE TICKET

  Buy tickets

  Price: 15500ден.

 • LOVEFEST 2022 - REGULAR + CAMP TICKET

  Buy tickets

  Price: 4340ден.

 • H2O STAGE TICKET

  Buy tickets

  Price: 930ден.

 • LOVEFEST 2022 - REGULAR + H2O STAGE TICKET

  Buy tickets

  Price: 3600ден.

 • CAMP TICKET

  Buy tickets

  Price: 1860ден.

 • Upgrade to VIP

  Buy tickets

  Price: 2860ден.