ВИКЕНД ВО СВЕТОТ НА ТАНЦОВИОТ АРИСТОКРАТСКИ СПОРТ И ГЛАМУР

Спортски центар „Јане Сандански”, Скопје

09:00 22:30

19 Nov

ВИКЕНД ВО СВЕТОТ НА ТАНЦОВИОТ АРИСТОКРАТСКИ СПОРТ И ГЛАМУР

Event details

Date (start) 19-11-2022
City Скопје
Time (start) 09:00
Time (end) 22:30

Event map

ВИКЕНД ВО СВЕТОТ НА ТАНЦОВИОТ АРИСТОКРАТСКИ СПОРТ И ГЛАМУР

Дата: Сабота, 19.11.2022
Време: 09:00 – 19:00 квалификации
19:30 – 22:30 Гала вечер

Место: Голема сала, Спортски центар „ЈАНЕ САНДАНСКИ“
Дисциплини: Стандардни и Латиноамерикански Спортски Танци
Влезници: 200 денари.

Tickets