Концерт на Лајбах – Таксират #22

С.Ц. Борис Трајковски, Скопје

20:30

29 Oct

Концерт на Лајбах – Таксират #22

Event details

Date (start) 29-10-2020
City Скопје
Time (start) 20:30

Event map

Концерт на Лајбах – Таксират #22

– 40 години Лајбах на Таксират #22 –

Едни од најпровокативните музичари на територијата на поранешна Југославија – Лајбах, се враќаат на бината на Таксират Фестивал! Под мотото “LOVE IS STILL ALIVE”, култниот словенечки колектив ќе прослави 40 години постоење во Скопје на 29-ти октомври – СЦ “Борис Трајковски”. Почеток на концертот е во 20:30 часот, а вратите се отвораат во 19 часот.

Согласно протоколот за реализирање на настани во затворен простор, билетите се строго ограничени и исклучиво за седење, а салата е соодветно приспособена за одржување на настан според сите мерки наведени во протоколот. Задолжително е носење на маска, дезинфекција и одржување растојание во текот на целиот настан.

Tickets

Tickets shops

all