JAZZ FORTNIGHT FESTIVAL 2019

Public Room (Јавна Соба), Скопје

21:30

21 - 24 Mar

JAZZ FORTNIGHT FESTIVAL 2019

Детали за настанот

Датум (старт) 21-03-2019
Датум (крај) 24-03-2019
Град Скопје
Почеток 21:30

Мапа на настанот

JAZZ FORTNIGHT FESTIVAL 2019

Jazz Fortnight
Второ подглавје;
Инспирирани од одличните музички изданија и топлиот прием од публиката решивме да ја прошириме приказната.
Го прмовираме најдоброто од домашната џез сцена, овој пат со поголем предизвик; многу концерти на различни локации низ Македонија!

Билети

Продажни места

allm