“Ima Neka Tajna Veza – made in Sarajevo” – РАСПРОДАДЕНО!!!

Македонска Филхармонија, Скопје

20:00

04 Mar

“Ima Neka Tajna Veza – made in Sarajevo”  – РАСПРОДАДЕНО!!!

Event details

Date (start) 04-03-2023
City Скопје
Time (start) 20:00

Event map

“Ima Neka Tajna Veza – made in Sarajevo” – РАСПРОДАДЕНО!!!

Почитувани со огромно задоволство сакаме да Ве информираме дека на 04.03 во Филхармонија – Скопје со почеток од 20ч.  во изведба на Македонската Филхармонија ќе биде претставен уникатниот балкански проект,  “Ima Neka Tajna Veza – made in Sarajevo”.

Под диригентската палка на Ранко Рихтман и Јосип Цвитановиќ, овој фантастичен проект продуциран од Никша Братош и Томислав Кашљевиќ, ги обработува  безвременските хитови на најголемите музички звезди од Сараево: Индекси, Бијело Дугме, Здравко Чолиќ, Амбасадори, Тешка Индустрија, Кемал Монтено и многу други!

Како вокални солисти ќе настапат дел од најголемите балкански звезди:

Аида Мушановиќ Арсиќ , Нермин Пушкар – (БиХ),

Марко Кутлиќ , Роберт Чолина – (ХР)

Влатко Лозаноски ЛОЗАНО, Агни Авшар – (MK) 

Tickets

  • Билет

    Buy tickets

    04-03-2023 Price: 1200-2000ден.

Tickets shops

СКОПЈЕ

ЛитератураМК East Gate Mall
ЛитератураМК Skopje City Mall
ЛитератураМК Улица Македонија
ЛитератураМК ТЦ Буњаковец
Туристичка агенција ЈК Травел ТЦ Бисер
Бензиска пумпа Макпетрол Влае
Бензиска пумпа Макпетрол Козле
Бензиска пумпа Макпетрол Илинденска

ТЕТОВО

ТОБАКО МОНАКО – ул. Илинденска 176
ГРАНД ТОБАКО – Ул. 29 Ноември бр.107 лок бр.2

ГОСТИВАР

Тобако Вона Пет ул. Живко Брајковски 15

ОХРИД

Туристичкаа агенција Вис Пој Бул. Македонски Просветители бр.1

ПРИЛЕП

T.A. БРАН – Пере Тошев 75

БИТОЛА

ЛитератураМК Широк Сокак 40
TOBACCO BROTHERS – Широк Сокак

КУМАНОВО

Тобако Агора ТЦ Гарнизон T.Ц. Гарнизон

ВЕЛЕС

УНИСОН – Благој Ѓорев 9

РАДОВИШ

HALKIDIKI TRAVEL- Партизанска бр. 43

СТРУМИЦА

LITERATURA.MK – Благој Јанков Мучето бр. 4
ТА САФАРИ – ул. Благој Јанков Мучето бр. 2

ШТИП

City Point Tobacco 1 Кирил и Методиј бр. 20