НАЈДОБРОТО ОД ИГОР ЏАМБАЗОВ ПО БИТОЛСКИ

Центар за култура – Битола, Битола

20:00

15 Dec

НАЈДОБРОТО ОД ИГОР ЏАМБАЗОВ ПО БИТОЛСКИ

Event details

Date (start) 15-12-2023
City Битола
Time (start) 20:00

Event map

НАЈДОБРОТО ОД ИГОР ЏАМБАЗОВ ПО БИТОЛСКИ

На 15 декември сите патишта ќе водат кон Битола.
Се прашувате: Зошто?
Па, со особена чест и на ваше големо задоволство го најавуваме концертот на македонскиот музичар Игор Џамбазов.
Да, добро читате!
На 15 декември 2023 година во Центарот на културата во Битола со почеток во 20 часот ќе имате можност да го чуете „Најдоброто од Игор Џамбазов“. На сцената ќе го придружува и неговиот блуз-соборец Гуру Харе со својот бенд. Планирана е изведба на неговите најголеми хитови: „Диши длабоко“, „Да си жив и здрав“, „Каква е оваа ситуација“, „Скопјанец в Битола“, „Скопје – Сарај – Матка“, „Племето и семето“, „Фотографија“, „Време за плачење“, „Хотел Македонија“, „Во бестрага“ како и материјалот од новиот албум „Првите триесет“.

Tickets