GUNS AND ROSES REAL TRIBUTE

Nightclub Pure, Скопје

21:00

23 May

GUNS AND ROSES REAL TRIBUTE

Event details

Date (start) 23-05-2023
Location Nightclub Pure
City Скопје
Time (start) 21:00

Event map

GUNS AND ROSES REAL TRIBUTE

После успешната турнеа на бендот во Бразил, Индија, Тунис, на Малта, и низ цела Европа на 23 мај, ќе Ви го претставиме најголемиот европски Guns N Roses трибјут проект на сцената во Скопје!
Овој бенд ќе ве забавува со најголемите хитови на Guns n Roses и ќе ве пренесе во времето на легендарниот рокенрол период!
Фронтменот на бендот, Алекс, има еден од најубавите и најслични гласови на Аxл Росе, па ќе имате чувство дека ги слушате самите Guns n Roses!
Не пропуштајте ја можноста да уживате во вистински рокенрол настап, купете ги своите билети на време и придружете ни се на 23 мај од 21:00 часот!

Tickets

Tickets shops

СКОПЈЕ

ЛитератураМК East Gate Mall
ЛитератураМК Skopje City Mall
ЛитератураМК Улица Македонија
ЛитератураМК ТЦ Буњаковец
Туристичка агенција ЈК Травел ТЦ Бисер
Бензиска пумпа Макпетрол Влае
Бензиска пумпа Макпетрол Козле
Бензиска пумпа Макпетрол Илинденска

ТЕТОВО

ТОБАКО МОНАКО – ул. Илинденска 176
ГРАНД ТОБАКО – Ул. 29 Ноември бр.107 лок бр.2

ГОСТИВАР

Тобако Вона Пет ул. Живко Брајковски 15

ОХРИД

Туристичкаа агенција Вис Пој Бул. Македонски Просветители бр.1

ПРИЛЕП

T.A. БРАН – Пере Тошев 75

БИТОЛА

ЛитератураМК Широк Сокак 40
TOBACCO BROTHERS – Широк Сокак

КУМАНОВО

Тобако Агора ТЦ Гарнизон T.Ц. Гарнизон

ВЕЛЕС

УНИСОН – Благој Ѓорев 9

РАДОВИШ

HALKIDIKI TRAVEL- Партизанска бр. 43

СТРУМИЦА

LITERATURA.MK – Благој Јанков Мучето бр. 4
ТА САФАРИ – ул. Благој Јанков Мучето бр. 2

ШТИП

City Point Tobacco 1 Кирил и Методиј бр. 20