Акустично како некогаш – група ГАЛИЈА

Антички Театар Хераклеја – Битола, Битола

21:00

03 Sep

Акустично како некогаш – група ГАЛИЈА

Event details

Date (start) 03-09-2020
City Битола
Time (start) 21:00

Event map

Акустично како некогаш – група ГАЛИЈА

За прв пат во Македонија – “Акустично како некогаш” Група ГАЛИЈА во Битола. Антички театар Хераклеа Линкестис на 03 Септември 21 часот.

Tickets