РЕТРО ЗАБАВА FOREVER YOUNG2

С.Ц. Борис Трајковски, Скопје

21:00 03:00

04 Apr

РЕТРО ЗАБАВА FOREVER YOUNG2

Детали за настанот

Датум (старт) 04-04-2020
Град Скопје
Почеток 21:00
Крај 03:00

Билети

Мапа на настанот

Продажни места

allm