Ezhel

Станица 26, Скопје

21:00

06 Apr

Ezhel

Event details

Date (start) 06-04-2025
City Скопје
Time (start) 21:00

Event map

Ezhel

WORLD TOUR 2025

По објавувањето на неговиот следен албум во септември 2024, светски познатиот турски рапер од Берлин, Ezhel, ќе ја започне својата прва светска турнеја.

Ezhel ќе настапува во клубови, сали, фестивали и стадиони насекаде низ светот со неговото лудо и бомбастично шоу.

Ezhel е проминентен претставник на хип-хоп, трaп и реге културата од Турција. Со изненадувачки свеж лиричен стил што е спој на берлинскиот и анатолискиот градски живот, неговото влијание поминува многу граници на сите континенти, бидејќи креира специјална интернационална музичка култура околу турскиот хип-хоп, препознатлива дури и за тие кое не збруваат Турски.

Tickets

Tickets shops

СКОПЈЕ

ЛитератураМК East Gate Mall
ЛитератураМК Skopje City Mall
ЛитератураМК Улица Македонија
ЛитератураМК ТЦ Буњаковец
Туристичка агенција ЈК Травел ТЦ Бисер
Бензиска пумпа Макпетрол Влае
Бензиска пумпа Макпетрол Козле
Бензиска пумпа Макпетрол Илинденска

ТЕТОВО

ТОБАКО МОНАКО – ул. Илинденска 176
ГРАНД ТОБАКО – Ул. 29 Ноември бр.107 лок бр.2

ГОСТИВАР

Тобако Вона Пет ул. Живко Брајковски 15

ОХРИД

Туристичкаа агенција Вис Пој Бул. Македонски Просветители бр.1

ПРИЛЕП

T.A. БРАН – Пере Тошев 75

БИТОЛА

ЛитератураМК Широк Сокак 40
TOBACCO BROTHERS – Широк Сокак

КУМАНОВО

Тобако Агора ТЦ Гарнизон T.Ц. Гарнизон

ВЕЛЕС

УНИСОН – Благој Ѓорев 9

РАДОВИШ

HALKIDIKI TRAVEL- Партизанска бр. 43

СТРУМИЦА

LITERATURA.MK – Благој Јанков Мучето бр. 4
ТА САФАРИ – ул. Благој Јанков Мучето бр. 2

ШТИП

City Point Tobacco 1 Кирил и Методиј бр. 20