ЕДНОДНЕВЕН БИЛЕТ 03.07.2022 Недела

ДОЈРАН, Дојран

09:00

03 Jul

ЕДНОДНЕВЕН БИЛЕТ 03.07.2022 Недела

Event details

Date (start) 03-07-2022
Location ДОЈРАН
City Дојран
Time (start) 09:00

Event map

ЕДНОДНЕВЕН БИЛЕТ 03.07.2022 Недела

Настапуваат:

Zhu, Smokepurpp, Konstrakta, Hladno Pivo, Marky Ramone, Pijan Slavej, Dina Jashari, Dragan & Ratko Dautovski и многу други…

 

Еднодневните билети имаат пристап до целата фестивалска програма, освен во зоната за преноќување и имаат важност од 9 часот до 05 часот наредното утро

Tickets

Tickets shops

0ddv