Д Фестивал 2022 – фестивалски билет

ДОЈРАН, Дојран

10:00

01 - 03 Jul

Д Фестивал 2022 – фестивалски билет

Event details

Date (start) 01-07-2022
Date (end) 03-07-2022
Location ДОЈРАН
City Дојран
Time (start) 10:00

Event map

Д Фестивал 2022 – фестивалски билет

Д ФЕСТИВАЛ 2022
Од 1 до 3 јули, во Дојран

Резервирајте го датумот за најпозитивните три дена ова лето, за музика, за љубов, за Д градот на единствената фестивалска авантура во Македонија.

1100 ден. (тридневен фестивалски билет за цела програма)

 

Фестивалскиот билет овозможува пристап до сите бини и целосната програма на фестивалот

Не овозможува пристап во зоната од кампот назначена преноќување

Tickets

  • Фестивалски билет

    Buy tickets

    тридневен фестивалски билет за цела програма, 01-07-2022 Price: 1100ден.

Artists list

Marky Ramone

Marky RamoneUSA

Долгоочекуваниот настап е официјално потврден за ова лето: тапанарот на Ramones, добитник на Греми награда за животно дело и член во Рокенрол-Куќата на славните, Marky Ramone со својот бенд Blitzkrieg ни се придружува на Главна бина.

Tickets shops

СКОПЈЕ

LITERATURA.MK – EAST GATE MALL
LITERATURA.MK – VERO JUMBO
LITERATURA.MK – ГТЦ ПРИЗЕМЈЕ
LITERATURA.MK – Ул. Македонија
LITERATURA.MK – RAMSTORE MALL
LITERATURA.MK – ТЦ БУЊАКОВЕЦ
LITERATURA.MK – SKOPJE CITY MALL
ЈУГОТОН – ГТЦ 1 кат

ВЕЛЕС

УНИСОН – Благој Ѓорев 9

РАДОВИШ

HALKIDIKI TRAVEL- Партизанска бр. 43

ПРИЛЕП

T.A. БРАН – Пере Тошев 75

СТРУМИЦА

ТА САФАРИ – ул. Благој Јанков Мучето бр. 2
LITERATURA.MK – Благој Јанков Мучето бр. 4

КУМАНОВО

Кафе Бар АГОРА – T.Ц. Гарнизон

МАКЕДОНСКА КАМЕНИЦА

CLIFF OF MOHER PUB – Маршал Тито

БИТОЛА

TOBACCO BROTHERS – Широк Сокак
LITERATURA.MK 2 – Широк Сокак 40

ГОСТИВАР

TOBACCO BNB – ул ЈНА бр.1
ВОНА ПЕТ – ул. Живко Брајковски 15

ТЕТОВО

ГРАНД ТОБАКО – Ул. 29 Ноември бр.107 лок бр.2
ТОБАКО МОНАКО – ул. Илинденска 176

ОХРИД

TA ВИС ПОЈ – Бул. Македонски Просветители бр.1

ПРИШТИНА

RAVE TRAVEL – PRISTINA – Fehmi Agani Street 20
rave-travel.com