Dead Can Dance 23-24.05.2022

Македонска Филхармонија, Скопје

20:30

23 - 24 May

Dead Can Dance 23-24.05.2022

Event details

Date (start) 23-05-2022
Date (end) 24-05-2022
City Скопје
Time (start) 20:30

Event map

Dead Can Dance 23-24.05.2022

DEAD CAN DANCE конечно пристигнуваат во Скопје!

Македонската публика за прв пат ќе има прилика да ужива во безвременскиот и магичен звук на култниот и единствен светски музички феномен Dead Can Dance кој во рамки на Таксират Фестивал ќе одржи два концерта, на 23 и 24 мај во Македонска Филхармонија.

Продажбата на билетите, со цени 1500 и 2000 денари, ќе започне во среда 22 септември 2021

Tickets

Tickets shops

0ddv