Да танцуваме

Македонска Филхармонија, Скопје

20:00

28 Mar

Да танцуваме

Детали за настанот

Датум (старт) 28-03-2019
Град Скопје
Почеток 20:00

Мапа на настанот

Да танцуваме

28.03. 2019 20:00

„ДА ТАНЦУВАМЕ!“

 

Диригент: Габриел Бебешелеа (Романија)

Програма:

А. Дворжак: Словенски танци, оп. 46

С. Рахмањинов: Симфониски танци, оп. 45

Билети

  • Стандарден билет

    Купи билети

    Партер, 28-03-2019 Цена: 300/400ден.