Ангелите и градот

Македонска Филхармонија, Скопје

20:00

07 Feb

Ангелите и градот

Event details

Date (start) 07-02-2019
City Скопје
Time (start) 20:00

Event map

Редовна програма / концертна сала

Диригент: Конрад ван Алфен (Холандија)

Солист: Луси Хорш – барокна флејта (Холандија)

Програма:

  1. Вивалди: Концерт за мала флејта,RV443

Ј. С. Бах: Концерт за обоа и оркестар, BWV1058R

А. Перт: Симфонија бр. 4 „Лос Анџелес“*

*премиерна изведба во Македонија

Tickets

  • Стандарден билет

    Buy tickets

    Партер, 07-02-2019 Price: 300ден.