André Rieu

С.Ц. Борис Трајковски, Скопје

20:00 23:00

12 Nov

André Rieu

Event details

Date (start) 12-11-2021
City Скопје
Time (start) 20:00
Time (end) 23:00

Event map

André Rieu

Светската ѕвезда André Rieu повторно во Скопје!

“Кралот на валцерот” Андре Риу заедно со својот оркестар „Јохан Штраус“ и комплетно нова програма, повторно ќе гостува во С.Ц. Борис Трајковски – Скопје.

Поради моменталната ситуација, Андре Риу и неговиот оркестар “Јохан Штраус”, се принудени да го одложат својот концерт во Скопје, за 12-ти ноември 2021-ва година.

“Здраво, драги мои пријатели од Македонија! Јас и мојот оркестар со нетрпение го очекувавме враќањето во вашата прекрасна земја и големиот настап пред македонската публика. Но, безбедноста на големото “Андре Риу семејство“, составено од вас – мојата драга публика, целиот мој тим и музичарите, секогаш доаѓа на прво место! Ви благодариме за трпението и ве моламе да останете во добро здравје! Многу љубов од Мастрихт!” – вели Андре Риу.

Сите набавени билети остануваат валидни за новиот датум – 12.11. 2021 година во СЦ “Борис Трајковски”

 

Tickets

  • Стандарден билет

    Buy tickets

    12-11-2021 Price: 2000-7750ден.