РК АЛКАЛОИД – РК ВОЈВОДИНА

Спортски центар „Јане Сандански”, Скопје

20:45

17 Oct

РК АЛКАЛОИД – РК ВОЈВОДИНА

Event details

Date (start) 17-10-2023
City Скопје
Time (start) 20:45

Event map

РК АЛКАЛОИД – РК ВОЈВОДИНА

На 17.10.2023 (вторник) тимот ќе го одигра својот прв меч во европските клупски натпреварувања. Противник на премиерата во Скопје во Европската лига на EHF ќе му биде екипата на РК Војводина од Србија, актуелен првак на Србија и освојувач на Купот на EHF.

Tickets

  • Билет

    Buy tickets

    17-10-2023 Price: 100-150ден.

Tickets shops

СКОПЈЕ

ЛитератураМК East Gate Mall
ЛитератураМК Skopje City Mall
ЛитератураМК Улица Македонија
ЛитератураМК ТЦ Буњаковец
Туристичка агенција ЈК Травел ТЦ Бисер
Бензиска пумпа Макпетрол Влае
Бензиска пумпа Макпетрол Козле
Бензиска пумпа Макпетрол Илинденска

ТЕТОВО

ТОБАКО МОНАКО – ул. Илинденска 176
ГРАНД ТОБАКО – Ул. 29 Ноември бр.107 лок бр.2

ГОСТИВАР

Тобако Вона Пет ул. Живко Брајковски 15

ОХРИД

Туристичкаа агенција Вис Пој Бул. Македонски Просветители бр.1

ПРИЛЕП

T.A. БРАН – Пере Тошев 75

БИТОЛА

ЛитератураМК Широк Сокак 40
TOBACCO BROTHERS – Широк Сокак

КУМАНОВО

Тобако Агора ТЦ Гарнизон T.Ц. Гарнизон

ВЕЛЕС

УНИСОН – Благој Ѓорев 9

РАДОВИШ

HALKIDIKI TRAVEL- Партизанска бр. 43

СТРУМИЦА

LITERATURA.MK – Благој Јанков Мучето бр. 4
ТА САФАРИ – ул. Благој Јанков Мучето бр. 2

ШТИП

City Point Tobacco 1 Кирил и Методиј бр. 20