ABBA Ring во Филхармонија

Македонска Филхармонија, Скопје

20:00

09 Feb

ABBA Ring во Филхармонија

Event details

Date (start) 09-02-2024
City Скопје
Time (start) 20:00

Event map

ABBA Ring во Филхармонија

Мегапопуларниот проект по голема европска турнеја во Хрватска, Словенија, Австрија, Чешка Русија, Србија ABBA RING пристига во Скопје!!!

ВАЖНО
Картите се во ограничен број, по досегашното искуство очекуваме експресна РАСПРОДАЖБА, ве советуваме навремено да ги обезбедите вашите влезни билети!!!

Проектот ABBA RING е сосставен од образовани и искусни музичари, собрани со заедничка цел да ги доближат хитовите на некогаш многу популарниот бенд до денешната публика.

Со оригиналниот настап, костимите и кореографијата, бендот целосно ја прикажува атмосферата и духот на концертите во живо на АББА. Хитовите како Waterloo, Chiquitita, Dancing Queen, Mamma Mia, S.O.S и многу други се изведуваат на оригинален начин, без напуштање на рамката на автентично шоу на ABBA. ABBA RING е активен и како проект на ABBA strings во кој бендот ги свири најголемите ABBA хитови придружени со гудачки октет.

Tickets

  • Билет

    Buy tickets

    09-02-2024 Price: 1000-1500ден.

Tickets shops

СКОПЈЕ

ЛитератураМК East Gate Mall
ЛитератураМК Skopje City Mall
ЛитератураМК Улица Македонија
ЛитератураМК ТЦ Буњаковец
Туристичка агенција ЈК Травел ТЦ Бисер
Бензиска пумпа Макпетрол Влае
Бензиска пумпа Макпетрол Козле
Бензиска пумпа Макпетрол Илинденска

ТЕТОВО

ТОБАКО МОНАКО – ул. Илинденска 176
ГРАНД ТОБАКО – Ул. 29 Ноември бр.107 лок бр.2

ГОСТИВАР

Тобако Вона Пет ул. Живко Брајковски 15

ОХРИД

Туристичкаа агенција Вис Пој Бул. Македонски Просветители бр.1

ПРИЛЕП

T.A. БРАН – Пере Тошев 75

БИТОЛА

ЛитератураМК Широк Сокак 40
TOBACCO BROTHERS – Широк Сокак

КУМАНОВО

Тобако Агора ТЦ Гарнизон T.Ц. Гарнизон

ВЕЛЕС

УНИСОН – Благој Ѓорев 9

РАДОВИШ

HALKIDIKI TRAVEL- Партизанска бр. 43

СТРУМИЦА

LITERATURA.MK – Благој Јанков Мучето бр. 4
ТА САФАРИ – ул. Благој Јанков Мучето бр. 2

ШТИП

City Point Tobacco 1 Кирил и Методиј бр. 20