20 години Љубојна

Ракометно игралиште Битола, Битола

21:00

20 Jul

20 години Љубојна

Event details

Date (start) 20-07-2021
City Битола
Time (start) 21:00

Event map

20 години Љубојна

20 години звучна љубов,

20 години Љубојна! Јубилеј кој најубаво се слави онака како што Luboyna Љубојна најдобро знае – со концерт.

Генерален спонзор: Admiral Casino

Покровител: Министерство за култура

Организатор: Сцена продукција

Tickets

Tickets shops

allm