ЧУДЕСНА ТЕРАПИЈА

Драмски Театар Скопје, Скопје

20:00

22 Oct

ЧУДЕСНА ТЕРАПИЈА

Event details

Date (start) 22-10-2020
City Скопје
Time (start) 20:00

Event map

ЧУДЕСНА ТЕРАПИЈА

Режија: Димче Николовски

Автор: Даниел Глатауер

Драматург: Александра Бошковска
Костимограф: Раде Василев

улоги:
Терапевтот Соња Стамболџиоска
Госпоѓа Дорек Маја Вељковиќ Пановска
Господин Дорек Предраг Павловски

Tickets

  • Стандарден билет

    Buy tickets

    22-10-2020 Price: 300ден.