„САГА ИДЕНТИТЕТИ“ – СОВРЕМЕН БАЛЕТ

Национална Oпера и Балет, Скопје

20:00

16 Apr

„САГА ИДЕНТИТЕТИ“ – СОВРЕМЕН БАЛЕТ

Event details

Date (start) 16-04-2024
City Скопје
Time (start) 20:00

Event map

„САГА ИДЕНТИТЕТИ“ – СОВРЕМЕН БАЛЕТ

Kореографија, режија и либрето: Рисима Рисимкин

музика: Антонио Китановски

сценограф: Матеа Мијановиќ

костимограф: Благој Мицевски

АСИСТЕНТ РЕПЕТИТОРИ: Дафина Данилоска – Кочевска и Маја Митровска – Богојевска

Инспициенти: Дубравка Шопова и Тијана Тарчуговска Георгиева
Корепетитори: Марјан Василевски и Стефан Пехчевски

Tickets

  • Билет

    Buy tickets

    16-04-2024 Price: 500-700ден.