ЛИБЕРТАНГО

Национална Oпера и Балет, Скопје

20:00

20 Jun

ЛИБЕРТАНГО

Детали за настанот

Датум (старт) 20-06-2019
Град Скопје
Почеток 20:00

Билети

Мапа на настанот

Продажни места

all