„КАВАЛЕРИЈА РУСТИКАНА“ – ПЈЕТРО МАСКАЊИ

Национална Oпера и Балет, Скопје

20:00

15 Oct

„КАВАЛЕРИЈА РУСТИКАНА“ – ПЈЕТРО МАСКАЊИ

Детали за настанот

Датум (старт) 15-10-2019
Град Скопје
Почеток 20:00

Билети

Мапа на настанот