Д Фестивал 2021

ДОЈРАН, Дојран

10:00

02 - 04 Jul

Д Фестивал 2021

Детали за настанот

Датум (старт) 02-07-2021
Датум (крај) 04-07-2021
Локација ДОЈРАН
Град Дојран
Почеток 10:00

Мапа на настанот

Д Фестивал 2021

Д Фестивал 2021

од 2-4 јули во Дојран!

 

Повеќе информации наскоро.

Билети