„ДАМАТА СО КАМЕЛИИ“ – ЏУЗЕПЕ ВЕРДИ

Национална Oпера и Балет, Скопје

20:00

22 Oct

„ДАМАТА СО КАМЕЛИИ“ – ЏУЗЕПЕ ВЕРДИ

Event details

Date (start) 22-10-2019
City Скопје
Time (start) 20:00

Tickets

  • Стандарден билет

    Buy tickets

    22-10-2019 Price: 400ден.

Event map