ГАЛА ОПЕРСКИ КОНЦЕРТ НА СОПРАНОТ АЛЕКСАНДРИНА ПЕНДАЧАНСКА

Национална Oпера и Балет, Скопје

20:00

08 Mar

ГАЛА ОПЕРСКИ КОНЦЕРТ НА СОПРАНОТ АЛЕКСАНДРИНА ПЕНДАЧАНСКА

Event details

Date (start) 08-03-2023
City Скопје
Time (start) 20:00

Event map

ГАЛА ОПЕРСКИ КОНЦЕРТ НА СОПРАНОТ АЛЕКСАНДРИНА ПЕНДАЧАНСКА

Диригент : Бисера Чадловска

Солисти:
Ралица Богаднова –сопран
Ѓорѓи Цуцковски –тенор
Зоран Сотиров – тенор
Марјан Јованоски – баритон

Настапува оркестарот на Национална опера и балет

Tickets

  • Билет

    Buy tickets

    08-03-2023 Price: 400-600ден.