Битрикс Танцова Лига бр. 5

Младински Културен Центар, Скопје

20:00

14 - 17 Jun

Битрикс Танцова Лига бр. 5

Детали за настанот

Датум (старт) 14-06-2019
Датум (крај) 17-06-2019
Простор Дансинг сала
Град Скопје
Почеток 20:00

Мапа на настанот

Битрикс Танцова Лига бр. 5

14 JУНИ / 20:00

Аудиовизуелен инклузивен перформанс „Етер“
Кореографија: Ивана Балабанова
Музика: Дарија Андовска
Аниматор: Глигор Постоловски (ДВД 5)
Костимограф: Ивана Секуловска
Светло: ДВД 5

Перформанс / Адријана Данчевска – Скопје Танцов Театар
Кореографија: Адријана Данчевска
Светло: МКЦ
Учесници: Битрикс Танцова Лига

15 ЈУНИ / 20:30
Beat-Making Battle
Натпревар помеѓу дуа од бит-мејкери и танчери
Dj Inomatik

16 ЈУНИ / 20:30

All Styles Battle

Натпревар помеѓу соло изведувачи
Музика: Musaiq + DJ Inomatik

Билети

  • БИТРИКС ТАНЦОВА ЛИГА БР. 5

    Купи билети

    Фестивалски билет, Цена: 600ден.

  • Аудиовизуелен инклузивен перформанс „Етер“ 14.06.2019

    Купи билети

    14-06-2019 Цена: 300ден.

Продажни места

allm