БАЛЕТСКА ПРЕМИЕРА „КАРМЕН“ И „ВАЛПУРГИСКА НОЌ“ – 70 ГОДИНИ БАЛЕТ

Национална Oпера и Балет, Скопје

20:00 21:30

05 Oct

БАЛЕТСКА ПРЕМИЕРА „КАРМЕН“ И „ВАЛПУРГИСКА НОЌ“ – 70 ГОДИНИ БАЛЕТ

Детали за настанот

Датум (старт) 05-10-2019
Град Скопје
Почеток 20:00
Крај 21:30

Билети

Мапа на настанот