Златно Славејче 2020

S.C Boris Trajkovski, Skopje

11:00

27 Sep

Златно Славејче 2020

Event details

Date (start) 27-09-2020
City Skopje
Time (start) 11:00

Event map

Златно Славејче 2020

Детскиот музички фестивал Златно Славејче, оваа година ќе се одржи во поинакво издание.

Под отворено небо, на паркингот на спортскиот центар Борис Трајковски

Поради поради временските неприлики и очекуваниот дожд утре изутрина, ве известуваме дека овогодинешното издание на Златно Славејче е преместен за во недела (27.09.2020) со почеток во 11:00 часот

 

Tickets

Tickets shops

all