САЕМ НА КНИГА 2020

S.C Boris Trajkovski, Skopje

10:00 20:00

08 - 14 Sep

САЕМ НА КНИГА 2020

Event details

Date (start) 08-09-2020
Date (end) 14-09-2020
City Skopje
Time (start) 10:00
Time (end) 20:00

Event map

САЕМ НА КНИГА 2020

САЕМ НА КНИГА 2020 од 08-14 септември 2020 на отворен простор кај аква паркот во комплексот на А1 арена Борис Трајковски

*Картата може да се искористи во било кој ден за време на траењето на Саем на книга од 08.-14. 09.

Работно време на саемот на книга

8.9.2020 – 13.9.2020 од 10:00 до 20:00 часот

11.9.2020 од 10:00 до 21:00 часот

12.9.2020 oд 10:00 до 22:00 часот

14.9.2020 од 10:00 до 17:00 час

Tickets