РОМАНТИЧНА БАЛЕТСКА ВЕЧЕР (2.6.2021)

National Opera and Ballet, Skopje

20:00

02 Jun

РОМАНТИЧНА БАЛЕТСКА ВЕЧЕР (2.6.2021)

Event details

Date (start) 02-06-2021
City Skopje
Time (start) 20:00

Event map

РОМАНТИЧНА БАЛЕТСКА ВЕЧЕР (2.6.2021)

„Конзерваториум“

Мастер : Балаж Лашеи ( Унгарија )
Две девојки : Христина Наќевска
Симона Митовска

Мажи: Миро Митрашиновиќ, Ендру Кук ( Англија ), Никола Орс, Јан Кисилев

Ансамбл:
Девојки: Ангела Велевска, Мила Ниновска, Илијана Данилов, Ангела Богатинова, Бојана Христовска,Ивана Димкоска,Андријана Богатиноска, Виолета Карајанова,Теодора Ставревска,Меланија Гоцевска, Матеа Каревски, Мартина Димовска, Ева Џингова, Исидора Китановиќ

„La Ventana“

Сењорита: Мими Поп Алексова Атанасовска
Сењор: Бобан Ковачевски
Огледало: Саша Евтимова

Па де троа: Илијана Данилов,Мартина Димкоска, Балаж Лашеи ( Унгарија ), Вили Карајанова
Ансамбл:
Жени : Славица Мишева, Цеце Максимоска, Бистра Иванова, Бранкица Јовеска, Андријана Богатиноска,Теодора Ставревска
Мажи: Агим Бафтии, Мартин Саздовски, Кристијан Јангос, Салваторе Лаудани, Борјан Тетиев, Марко Арсов

Tickets