NO SLEEP FESTIVAL 2019

Нов Хангар, Beograd

08 - 09 Nov

NO SLEEP FESTIVAL 2019

Event details

Date (start) 08-11-2019
Date (end) 09-11-2019
City Beograd
Time (start)

Event map

ПРОДАЖБАТА Е ЗАВРШЕНА

ВАЖНО за ФЕСТИВАЛСКИ БИЛЕТ:

Билетите се валидни само за EX YU државјани, што ќе биде неопходно да се докаже со приложување на документ за лична идентификација на местото за замена на билетите со алка. Картата/Ваучерот мора да биде отпечатен. Електронски купените карти/ваучери кои не се отпечатени не се валидни.

 

Еднодневени билети:

NO SLEEP FESTIVAL – Петок
08.11.2019, Нов Хангар, Белград

NO SLEEP FESTIVAL – Сабота
09.11.2019, Нов Хангар, Белград

Влезовите се отворени: 22:00 – 05:00 часот

Tickets

 • Билет

  Buy tickets

  Фестивалски билет, 08-11-2019 Price: 1600ден.

 • Билет

  Buy tickets

  Еднодневен Билет, 08-11-2019 Price: 999ден.

 • Билет

  Buy tickets

  Еднодневен Билет, 09-11-2019 Price: 999ден.

 • Билет

  Buy tickets

  VIP билет, 08-11-2019 Price: 2600ден.