NO SLEEP FESTIVAL 2019

Нов Хангар, Белград

08 - 09 Nov

NO SLEEP FESTIVAL 2019

Event details

Date (start) 08-11-2019
Date (end) 09-11-2019
City Белград
Time (start)

Event map

NO SLEEP FESTIVAL 2019

ВАЖНО за ФЕСТИВАЛСКИ БИЛЕТ:

Билетите се валидни само за EX YU државјани, што ќе биде неопходно да се докаже со приложување на документ за лична идентификација на местото за замена на билетите со алка. Картата/Ваучерот мора да биде отпечатен. Електронски купените карти/ваучери кои не се отпечатени не се валидни.

 

Еднодневени билети:

NO SLEEP FESTIVAL – Петок
08.11.2019, Нов Хангар, Белград

NO SLEEP FESTIVAL – Сабота
09.11.2019, Нов Хангар, Белград

Влезовите се отворени: 22:00 – 05:00 часот

 

ПРОДАЖБАТА НА ЕДНОДНВНИТЕ БИЛЕТИ ЗАПОЧНУВА ОД 10.10.2019

Tickets

 • Билет

  Buy tickets

  Фестивалски билет, 08-11-2019 Price: 1600ден.

 • Билет

  Buy tickets

  Еднодневен билет, 08-11-2019 Price: 999ден.

 • Билет

  Buy tickets

  Еднодневен билет, 09-11-2019 Price: 999ден.

 • Билет

  Buy tickets

  VIP дводневен билет, 08-11-2019 Price: 2600ден.