„ЛА, ЛА, ЛА…“ – БАЛЕТСКА ПРЕТСТАВА

National Opera and Ballet, Skopje

20:00

22 Sep

„ЛА, ЛА, ЛА…“ – БАЛЕТСКА ПРЕТСТАВА

Event details

Date (start) 22-09-2021
City Skopje
Time (start) 20:00

Event map

„ЛА, ЛА, ЛА…“ – БАЛЕТСКА ПРЕТСТАВА

Модерен балет за оние што сонуваат за среќа и едни времиња во кои живеевме, луѓето со кои сме ги споделувале тие мигови – ништо не може да го оживее тоа време, тоа сеќавање, тој живот освен една стара музичка миксана лента. Секоја миксана лента раскажува една приказна од различно време. Музиката е таа која не води на незаборавни патувања.

Настанот ќе се одржи според протоколите предвидени со моменталната состојба предизвикана од пандемијата Ковид-19 за одржување настани, одобрени од Комисијата за заразни болести.

Влезот е дозволен само со потврда за извршена вакцинација против КОВИД-19  или потврда за прележан КОВИД-19 во последните 45 дена, сметајќи од денот на оздравувањето.

Задолжително е носење на заштитна маска.

Tickets