Д Фестивал 2023

DOJRAN, Дојран

10:00

30 Jun

Д Фестивал 2023

Event details

Date (start) 30-06-2023
Date (end) 02-07-2023
Location DOJRAN
City Дојран
Time (start) 10:00

Event map

Д Фестивал 2023

Започна РАН КОРМОРАН продажната акција за најочекуваниот летен фестивалски викенд –

Д ФЕСТИВАЛ!

Оваа година единствената музичка авантура ќе се одржи по тринаесети пат од 30 јуни до 2 јули.
Најповолните билети за тридневен влез на фестивалот се достапни по промо-цена:
*1100 ден. за тридневен фестивалски билет со пристап до цела програма
*1200 ден. за тридневен фестивалски билет со пристап до цела програма + камп место

Ран корморан влезниците се во ограничен број, можете да ја искористите промотивната акција
најдоцна до 2 април.

Tickets

  • Фестивалски билет

    Buy tickets

    Ран Корморан, 30-06-2023 Price: 1100ден.

  • Фестивалски билет + камп место

    Buy tickets

    Ран Корморан, 30-06-2023 Price: 1200ден.

Artists list

INDIRA PAGANOTTO

INDIRA PAGANOTTOШпанија

Првиот изведувач на Д Фестивал 2023 е незапирливата psy-techno хероина INDIRA PAGANOTTO!
На Главна бина имаме чест да приредиме премиерно добредојде за една од најбараните уметници на глобалната електронска сцена: автентичната и секогаш поинаква!

SMUT

SMUTМакедонија

Прославуваме 25 ГОДИНИ SMUT, на Д Фестивал 2023
Експлозивен звук, врвен перформанс на бина и единствената енергија со која Smut го оправдува
епитетот гордост на домашната алтернативна музичка сцена!

MIMI MERCEDEZ

MIMI MERCEDEZСрбија

Спремете си патики за трчање, MIMI MERCEDEZ пристигнува на Д Фестивал 2023
Една од првите и најистакнати раперки од српската музичка сцена, Mimi Mercedez ова лето има
резервирано место на LAKE AWAKE бината.

ЗАРИНА ПРВАСЕВДА

ЗАРИНА ПРВАСЕВДАМакедонија

Патуваме во мелодичен занес со ЗАРИНА ПРВАСЕВДА на Д Фестивал 2023
Длабоко поврзана и инспирирана од природата, Zarina Prvasevda веќе го дефинира македонското
наследство со вокал и мелодии кои се потпираат на источно-европските традиции.

БАКЛАВА

БАКЛАВАМакедонија

БАКЛАВА го засладуваат Д Фестивал 2023
Баклава со безброј концерти дома и низ цела Европа, се стремат да ја пренесат пораката на
еднаквост низ уникатен етно ритам.

Tickets shops

СКОПЈЕ

LITERATURA.MK – EAST GATE MALL
LITERATURA.MK – VERO JUMBO
LITERATURA.MK – ГТЦ ПРИЗЕМЈЕ
LITERATURA.MK – Ул. Македонија
LITERATURA.MK – RAMSTORE MALL
LITERATURA.MK – ТЦ БУЊАКОВЕЦ
LITERATURA.MK – SKOPJE CITY MALL
ЈУГОТОН – ГТЦ 1 кат

ВЕЛЕС

УНИСОН – Благој Ѓорев 9

РАДОВИШ

HALKIDIKI TRAVEL- Партизанска бр. 43

ПРИЛЕП

T.A. БРАН – Пере Тошев 75

СТРУМИЦА

ТА САФАРИ – ул. Благој Јанков Мучето бр. 2
LITERATURA.MK – Благој Јанков Мучето бр. 4

КУМАНОВО

Кафе Бар АГОРА – T.Ц. Гарнизон

МАКЕДОНСКА КАМЕНИЦА

CLIFF OF MOHER PUB – Маршал Тито

БИТОЛА

TOBACCO BROTHERS – Широк Сокак
LITERATURA.MK 2 – Широк Сокак 40

ГОСТИВАР

TOBACCO BNB – ул ЈНА бр.1
ВОНА ПЕТ – ул. Живко Брајковски 15

ТЕТОВО

ГРАНД ТОБАКО – Ул. 29 Ноември бр.107 лок бр.2
ТОБАКО МОНАКО – ул. Илинденска 176

ОХРИД

TA ВИС ПОЈ – Бул. Македонски Просветители бр.1

ПРИШТИНА

RAVE TRAVEL – PRISTINA – Fehmi Agani Street 20
rave-travel.com