Македонија – Естонија

S.C Boris Trajkovski, Skopje

20:15

20 Feb

Македонија – Естонија

Event details

Date (start) 20-02-2020
City Skopje
Time (start) 20:15

Event map

Македонија – Естонија

Кошаркарската репрезентација овој месец ќе ги започне квалификациите за Евробаскет 2021. Нашите најдобри кошаркари од А-тимот ќе ги бранат националните бои во А1 АРЕНА, Спортски центар „Борис Трајковски“, на 20.02.2020, со почеток во 20:15 часот.

Tickets

Tickets shops

allm