Златна бубамара на популарноста 2024

S.C Boris Trajkovski, Skopje

20:00

22 Feb

Златна бубамара на популарноста 2024

Event details

Date (start) 22-02-2024
City Skopje
Time (start) 20:00

Event map

Златна бубамара на популарноста 2024

Под мотото „Кој чека ќе дочека“, нашата омилена манифестација влегува во својот 27-ми
мандат
На сцената повторно ќе ги видиме најголемите музички звезди од Македонија и регионот,
не очекува незаборавна сатира, хумор и насмеани лица.
Влезот ќе биде дозволен и за посетители со стари лични карти и пасоши, за кои ќе има
организирано колективно фотографирање, делење образци и потписи.
Златна Бубамара – незаборавен момент кој се случува еднаш, а се раскажува со децении
Дојдоа времиња кога е полесно да дојдете до карта за Бубамара – отколку до лична карта
Да се чекираме на бубамарскиот лет број 27.

Tickets